top of page

Kom mee op mijn Feel-Be yoga retreat!

   Vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2024 in het Noordelijkste puntje van Friesland

                                             (plek voor 8 tot 10 personen)

Ervaar een weekend met yoga, innerlijk weten, bewegen, rust en voedzaam vegetarisch eten. Helemaal voor jou.

Tijdens dit weekend staan opladen, me-time, zakken in je lichaam en nieuwe energie voor je body, mind & soul centraal!

DSC05149.jpg

Globaal programma

Op vrijdag komt iedereen aan op de locatie. We zullen kennismaken en na een voedzaam diner is er een rustige yogales. De dag erna is er ruimte voor het volgen van een meditatie en ontbijten we daarna in de boerderij. Laaf je vervolgens aan de ochtend yoga (Yin of Slow flow vinyasa) afgestemd op de flow van die dag en het seizoen. Het middag program zal bestaan uit een wandeling naar het Wad, en of een mooie workshop. Niks moet en jij mag voelen waar heb ik behoefte aan op dit moment: er is voldoende tijd om te lezen, mijmeren, badderen, een tukje doen of een massage te boeken. 's Avonds verzamelen we wederom voor een voedzaam diner en daarna is er weer een fijne yogales om de dag rustig en zen af te sluiten.

   Op zondag ontbijten we samen, gevolgd door de laatste yogales van het weekend. Er is genoeg tijd om rustig nog wat te lezen, chillen of reflecteren. Aan het einde van de ochtend, begin middag is er een eenvoudige lunch en na de afsluiting vertrek je weer opgeladen naar huis ;o)).

Kamers

Als je alleen komt, word je ingedeeld op een kamer met 1 of 2 andere deelnemers. Of je kunt natuurlijk voor de eenpersoonskamer gaan tegen een meerprijs. Dit is beperkt mogelijk.

Prijs

De kosten voor het retreat zijn vanaf 550,00€ p/p op basis van een gedeelde 2 of 3 pers. kamer, 4 x fijne yogalessen, voedzame vegetarische maaltijden (2x ontbijt, 2x diner, 2x lunch), een leuke workshop en lakens en beddengoed. Kosten voor het OV of (samen) rijden zijn voor eigen rekening.

Vragen

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor dit retreat stuur mij een mail op gaiasocean@hotmail.com of stuur me een berichtje via Instagram Leoniegaia.

Tot gauw op de mat of ernaast,

Liefs Leonie

83e058_c83839a7cd1444e8a0b51eb2f5239860~mv2.jpg
DSC05160.jpg
bottom of page