top of page

Op dit moment volgt de datum voor mijn yogaweekend retreat voor vrouwen voor 2025

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en ontvang als eerste de aankondiging zodat jij jouw plek kan garanderen..

   Er is ruimte voor circa 10 deelnemers  in de authentieke boerderij Zen aan Zee in het Noordelijkste puntje van Friesland bij Paezens.

En ik zou het leuk vinden als jij erbij bent ;o))

Als de datum bekend is, is de investering voor jou:

DE EARLYBIRD PRIJS VAN 450,00€ (i.p.v. 550,00€)

 ~Gun jezelf dit cadeau aan: jezelf~

Op dit yogaweekend retreat neem ik je mee op reis naar binnen. Juist in dit weekend is het op zaterdag de langste dag van het jaar en gaat de lente over in de zomer. Een moment om los te laten wat jouw niet meer dient EN te vieren wie jij bent! Zullen we dat samen doen?

 

Het Feel-Be yogaretreat WEEKEND is er helemaal voor jou. Op een schitterende plek waarschijnlijk weer in het Noordelijkste puntje van Friesland slaan we onze vleugels uit en leggen onze matjes neer. Je mag het contact met je lichaam weer gaan ervaren. De zachte flowy yogalessen nodigen uit tot vertragen en er is alle tijd om te doen wat fijn voelt voor jou.

Tijdens dit yogaweekend staan opladen, me-time, zakken in je lichaam en nieuwe energie voor je body, mind & soul centraal!

Gaias Ocean Leonie
Dames Yin Yoga
Uitzicht boerderij
Zen aan Zee

We dompelen ons onder in de magie van de overgang van de lente naar de zomer. Voel je de zonnestralen al op je huid, hoor je het geruis van de golven die op het strand breken. De authentieke boerderij waar we verblijven heeft lekkere zithoekjes om te lezen en in weg te kruipen. Bij goed weer kunnen we de tafels naar buiten halen en ons daar laven aan het vegetarische soulfood dat Nadine het hele weekend met liefde voor ons klaarmaakt.

Globaal programma

   Op vrijdag komt iedereen aan op de locatie. We zullen kennismaken rond een uur of 16.30 en na een voedzaam diner is er een rustige yogales. De dag erna is er ruimte voor het volgen van een meditatie en daarna ontbijten we in de boerderij. Laaf je vervolgens aan de ochtend yoga (yin of slow flow vinyasa) afgestemd op de flow van die dag en het seizoen. Het middag programma zal bestaan uit een wandeling naar het Wad, en of een mooie workshop. Niks moet en jij mag voelen waar heb ik behoefte aan op dit moment: er is voldoende tijd om te lezen, mijmeren, badderen, een tukje doen of een massage te boeken. 's Avonds verzamelen we wederom voor een voedzaam vegetarisch diner en daarna is er weer een fijne yogales om de dag rustig en zen af te sluiten.

   Op zondag ontbijten we samen, gevolgd door de laatste yogales van het weekend. Er is genoeg tijd om rustig nog wat te lezen, chillen of reflecteren. Aan het begin van de middag is er een eenvoudige lunch en na de afsluiting vertrek je weer opgeladen naar huis ;o)).

Kamers

Als je alleen komt, word je ingedeeld op een kamer met 1 of 2 andere deelneemsters. Of je kunt natuurlijk voor de eenpersoonskamer gaan tegen een meerprijs. Dit is beperkt mogelijk.

Prijs

De EARLYBIRD prijs voor dit yogaweekend is 450,00€ p/p op basis van een gedeelde 2 of 3 persoonskamer, excl reiskosten! Deze mooie AANBIEDING geldt als je je aanmeld wanneer je mijn Inspiration Letter ontvangt of als de datum bekend is. Dus wees er snel bij en gun jezelf dit cadeau.

 

Daarna zijn de kosten voor het yogaweekend / yoga retreat vanaf 550,00€ p/p op basis van een gedeelde 2 of 3 pers. kamer (of meerprijs van circa 100€ voor een eenpersoonskamer), 4 x zachte of flowy yogalessen, voedzame vegetarische maaltijden (2x ontbijt, 2x diner, 2x lunch) verzorgd voor Anja en team van Feel Good, een (stilte) wandeling naar het WAD, een leuke workshop en kakelverse lakens. Kosten voor het OV of (samen) rijden zijn voor eigen rekening. Het boeken van een ontspannen holistische massage is optioneel (bij voldoende interesse) en niet bij de prijs inbegrepen.

Vragen

Heb je vragen m.b.t. het yogaweekend of de aanmelding, stuur mij een mail op gaiasocean@hotmail.com of vul het contact formulier hieronder in zodat je als eerste de aankondiging van het weekend mag ontvangen, DM via Instagram Leoniegaia

Tot gauw op de mat of ernaast,

Liefs Leonie

Neem contact op

Yoga ruimte
Rust en Me-time
bottom of page