top of page

Lessen

YIN

De vorm van yoga die ik geef, heet yin yoga. Bij deze vorm van yoga ligt de focus op rustig in een aantal houdingen komen, waarbij we proberen: langer in een te houding blijven, het laten ontspannen van het bindweefsel (fascia) rondom een bepaald gebied (focus area) en tussen de houdingen door een rebound / herstelmoment om na te voelen. Daarbij is er veel aandacht voor de ademhaling en contact maken met jouw diepere lagen. Ook werken de houdingen ontspannend op het zenuwstelsel en kun je van alles tegenkomen, juist omdat je lichaam (en je soms drukke geest, je monkey mind) tot rust mag komen. 

SLOW FLOW VINYASA

De andere vorm van yoga waarin ik sinds kort mijn teacher training heb via een intense opleiding in Barcelona, is vinyasa yoga. Bij vinyasa ligt de aandacht op het doen van een dynamische flow van verschillende houdingen (asana's) waarbij je je ademhaling gebruikt om in de flow te blijven. Omdat mijn achtergrond yin yoga ligt de aandacht bij de slow flow vinyasa lessen die ik geef, op een fijne flow waarbij je je lichaam via ademhaling en krachtige bewegingen versterkt!

Small to medium group yoga lessons

For small  to meduim group yoga lessons you can hire me for one hour classes. 

  • For 2 to 3 people 35€ per hour

  • For 4 to 6 people 45€ per hour

  • For 7 to 8 people 56€ per hour

 

Just send me a message @ gaiasocean@hotmail.com

Moonlight YIN special yogales zaterdag 9 december @yogazenter 19.00-20.30!
Part II

Laat je leiden door de fijne energie van de maan. Iedere maand neemt haar cyclus je mee op het ritme van de natuur. Net als de planten, bloemen, en bomen heeft de maan invloed op jouw stemming en jouw lichaam. En net als de maan heeft jouw lichaam haar eigen ritme. Door te kiezen voor ontspanning en bewuste ademhaling geef je jezelf de mogelijkheid om te zakken in je lichaam. 

 

In deze Moonlight yin special yogales staan onderrug en benen centraal! We maken ruimte in ons onderlichaam zodat de energie daar weer mag stromen. Net als de bijna wassende maan op 9 december, helpen de houdingen die we gaan doen ons uit te rusten, te aarden en intentie te zetten voor het nieuwe De yin houdingen zijn langzaam en met aandacht en door langer in de houdingen te liggen/zitten is er alle ruimte om te zijn.  

De les begint om 19.00 tot 20.30. We sluiten af met thee en iets lekkers! Trek comfortabele (laagjes) kleding aan voor als je het warm of koud mocht krijgen. Je kunt je aanmelden via gaiasocean@hotmail.com. Na aanmelding met naam en email ontvang je van mij welkomstmail met betaallink.  Pay as you please dus jij mag bepalen of je 21,50/23,50 of 25,50€ overmaakt ;o). Als je vragen hebt laat het me weten. Warme groet, Leonie.

Lonneke

“Leonie geeft fijn en goed les. Ik voel me weer helemaal soepel na de les."

Milda

"Leonie processes a voice that is simply magical. It's soothing quality instantly puts you at ease, allowing you to let go of any lingering tension and enter a state of deep relaxation. As she guides you through the practice, her words flow effortlessly, enveloping you in a sense of tranquility. I found myself effortlessly surrendering to the present moment, completely entranced by her gentle and reassuring voice."
bottom of page