top of page

Over
T oen ik in 2012 met (Hatha) yoga begon in een kleine studio in hartje Amsterdam, via een bevriende oud collega, had ik even nodig om te wennen. De rust, de ruimte en vooral de persoonlijke aandacht raakte mij meteen. Maar het echt loslaten van de dagelijkse uitdagingen lukte nog niet. Ook wilde ik te graag in een houding komen, koste wat kost. Net als in het echte leven deed ik erg m'n best.
Bij yoga leerde ik dat dat niet hoeft. Alles mag er zijn. Ongemak, verdriet, blijdschap, woede of totale ontreddering. Op de mat ben je veilig. En die ervaring deel ik graag met jou. 
Je kunt voor de volgende yogalessen & sessies bij mij terecht:

  • Yin yogalessen LIVE bij mij op zolder

  • Yin yogalessen ONLINE

  • Intuïtieve (burn-out) coaching sessie (s)

Gaia's Ocean Yoga

Fast Forward

Acht jaar later, en een Yin yoga teacher training rijker, ben ik begonnen aan een tocht die mij dichterbij mijn eigen pad brengt. Door yin yoga en intuïtieve coaching te delen via Gaia's Ocean yoga lessen en één op één sessies, wil ik je laten ervaren wat rust, overgave en tijd voor jezelf nemen jou kan brengen.

 

Na een intense geboorte (spoedkeizersnede) van mijn dochtertje waarbij wij het gelukkig allebei overleefden en ik haar als mijn grootste cadeau zie, en ruim twee jaar geleden een burn-out, waar ik nu uit ben, kon ik niet verder. Mijn lichaam dwong mij, mijn oude gewoontes en patronen onder de loep te nemen. Stukjes van de puzzel (die leven heet) vallen nu langzaam op hun plaats. Een van die stukjes, is voor mij het geven van yin yoga. Yoga is voor mij iedere keer een ontdekkingstocht waarbij persoonlijke aandacht, verbinding maken met je hart en thuis komen in je lichaam centraal staan in mijn lessen! 

In de online yin yogalessen neem ik je mee in verschillende rustgevende houdingen. Met een alternatief voor ieder lichaam (bij wijze van spreken). Ook is er aandacht voor ademhaling, langer in houdingen zijn, de grens ontdekken tussen iets ongemak voelen en kunnen ontspannen in de houding. dit doe ik aan de hand van vaak een ander thema: meridianen, de maanstand of de seizoenen. 

Wat brengt een yin yoga les (online of live) jou?

> Rustig voelen in je lichaam.

> Handvatten voor rustige ademhaling.

> Van je hoofd naar je lichaam en hart zakken.

> Een mind, body, soul gevoel van balans waarbij alles er mag zijn.

Wat brengt een intuïtieve (burnout) coaching sessie jou?

Voel je je al een tijdje wat lager in je energie, soms wat piekerig al in de ochtend, bekruipt een gevoel van paniek je gedurende de dag & kosten de kleinste dingen moeite? Dan kan een luisterend oor en steuntje in de rug fijn zijn. Natuurlijk ben jijzelf de sleutel tot jouw kracht en kwetsbaarheid, en daar kunnen we samen, stap voor stap, in jouw eigen tempo mee aan de slag gaan. 

Voor vragen, een proefles of kennismaking (online) mag je me mailen op gaiasocean@hotmail.com.

 

DSC_0513 (1).JPG
Oudere dame yogapose
Gezond eten is belangrijk
bottom of page