top of page
Zoeken

Nieuwsgierig, bang & vertrouwen maken RUIMTE voor het nieuwe. Wat is jouw woord voor 2023?

Lieve yogi,

De december dagen zijn voorbij. Na de eerste volle maan van vorige week voel ik me rustig, soms wat weemoedig, eis ik niet te veel van mezelf, zit ik goed in m'n energie en gun ik mezelf ruimte en mildheid. Als inspiratie voor de Inpiration Letter dit keer een tekst die ik een tijd geleden op Instagram schreef. BANG & NIEUWSGIERIG: 12 weken geleden besloot ik alleen naar Ibiza te gaan. Een week just me & the sea. M’n hartsverlangen was aangewakkerd door andere pure vrouwen @Floor, @Judith, @Julia. Had ik zin? Mjaaaaaaaaahh. Was ik bang? JAAAAAAAAA. Liet ik me daardoor leiden? NEEEEEEEEE. Ik was bang voor oordelen, de stilte, de twijfel, de onzekerheid die ik voelde in mijn lijf. Maar zoals meestal overwint de nieuwsgierigheid in mij het van de angst. De angst om te falen, angst om niet in een hokje te passen (why, I “hate” hokjes anyway), angst voor afwijzing, en angst om niet gezien te worden. Een hele lijst. AND GUESS WHAT?

I did it anyway! -Bang om te studeren in Groningen vanuit Amsterdam> did it, loved it. -Bang om alleen door Azië te reizen> talked about it, went & was hooked. -Bang om in Australië te werken en wonen een jaar lang> listened to some good advice from a friends friend @Sophie> scared like shit, send e-mails, went & it was awesome. -Bang om van de stad naar een dorp te verhuizen> looked for a year, we went & still love both worlds. -Bang om ontslag te nemen> felt ashamed, did it and felt so relieved.


Die nieuwsgierigheid, het onderzoeken, kijken, wegen, luisteren naar m’n intuïtie, mijn kleine ik, mogelijkheden zien en in mijn tempo gaan: daar word ik BLIJ💃!

Ibiza was ontwapenend, confronterend, voedend, mooi, open en dragend. Mn volgende trip, verlangen is gezaaid. Ik ga ruim 4 weken een intense yoga vinyasa training (200hrs) doen in het buitenland, Spanje in april/mei. Ik voelde al een ruime tijd dat ik dat wilde doen maar dacht dat dat enkel voor flexi meisjes was, althans dat zei m'n ratio natuurlijk. En na lang denken, voelen, praten, wegen, weer voelen, thuis met m'n partner, dochtertje en mezelf hebben we een manier: we gaan het werkbaar maken. Met vallen en opstaan. Want niks en niemand is perfect. Ruimte is het toverwoord. Los van de hokjes, de oordelen en de angsten die ongetwijfeld zullen komen.


Ik heb er zin in en vind het ook spannend, maar hé, no guts no glorie and life is to short so better enjoy the ride ;o)…


Wat wordt jouw woord voor 2023?


DE AGENDA januari, what's n*Op ma avond 9 januari van 20.30-21.30 een frisse start van het nieuwe jaar met Evening chill yin yoga 🧘‍♀️ (ONLINE yin yogales voor rustig, ontspannen de dag afsluiten en lekker de week beginnen 🙏). Schrijf je in via deze website voor een losse les a €9,50 of 5 lessen nu voor 38,99€ i.p.v. 45,00€.

*Op woe ochtend 11 januari van 10-11.00 Morning chill yin yoga 🧘‍♀️ LIVE bij mij op zolder yin yogales in Badhoevedorp om de dag ontspannen, rustig en met milde houdingen te beginnen (weer op woe 11, 18, 25 jan& 1,8 feb). Kennismaking met yin, iedere les leg ik wat uit over yin, werken we met een thema dat past bij die week en geef ik alternatieven voor diverse milde houdingen. Schrijf je in voor losse les a €14,50 of 5 rittenkaart via deze website ;o).


*Vrijdag ochtend ook weer in januari 😊 🍂van 10.00-11.00 yin yogales van 60 min bij YogaZenter in de Derde Oosterparkstraat, check hun website voor losse lessen: www.yogazenter.nl.


*Heb je zin om te sparren, reflecteren met iemand die luistert, (weer) rust /energie ⚡/spark vinden (met tijdens of na burnout, hsp, in het algemeen of als je je wat futloos voelt) of eigenlijk voelen (want die is stiekem altijd al aanwezig in jou) boek of mail

me voor een intuïtieve coaching kennismaking💃 🧘‍♀️ 💚!!!


Half februari organiseer ik weer een lange rustige yin yogales > de mini-retreat yin yoga dit keer bij @yogazenter in Amsterdam-Oost. De exacte datum & tijd volgt (wrs 14-16.00 uur zondag 25 februari). Thema: nieuw energie ✨ . De prijs voor een plekje is nu 32. Wat krijg je daarvoor terug? We gaan ons die middag voeden op verschillende manieren. Hoe dan?


🍁Allereerst vertel ik kort wat over het lichaam, ons zenuwstelsel en hoe je jezelf telkens weer kunt voeden of opladen om die energie te hebben die jou dient en ondersteunt. 🍁Dan doen we een extra lange yin yogales van circa 1,5 uur. 🍁Kom stap voor stap in contact met je core (je binnenste), en je eigen verlangens en dromen. Ervaar hoe je met kleine stapjes al meer energie en balans in je dagelijkse leven kunt brengen.

🍁Thee en iets lekkers.

Wil je alvast een plekje reserveren voor de twee uur durende mini-middag retreat laat het mij dan weten.


Een puur & magisch 2023, tot gauw op de mat of ernaast.


Liefs 🙏 🌸 Leonie (insta leoniegaia)

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page